Vi uppdaterar flitigt om våra konferenser, event och utbildningsdagar i sociala medier. 

 

 

 

 Lajka oss

 

  Twittra med oss 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
2014-01-10

Dela på Facebook
Dela på MySpace
Dela på Pusha
Dela på Twitter

Gällhagen tillbaka!  


I och med att Förskolearenan har samarbete med TÄNK OM så är vi nu glada att få gå ut med nyheten att Lena Gällhagen återigen gör entré på arenan.


Lena Gällhagen är verksamhetsutvecklare på TÄNK OM och är delförfattare till böckerna Lär och lek med surfplatta i förskolan och Lär med surfplatta i åk 1-3.  Lena har har tidigare arbetat med kompetensutbildning för förskolor som använder "lärplattor" i Nacka kommun. 

 


Lärplattor till förskolan, och?
Lärplattor i förskolan möjliggör en varierad, rolig och utvecklande verksamhet, där både barn och vuxna kan dra nytta av den moderna teknikens fördelar. Men hur får man liksom till det då?
Föreläsningen bjuder på tankar och resonemang kring utmaningar och möjligheter som följer i fotspåren av en lärplattesatsning i förskolan.

 

För Förskolearenan känns det fantastiskt kul att få ge er möjlighet att få lyssna till Lena och ta del av hennes erfarenheter och kunnande kring iPad i förskola. 

Kommentarer

1

Unfortunately, that is quite common in Hong Kong but also over the world. If I am not deaf and surley need some human contact, you may place me in that group as well. My cousin is the 'boy'. Though he does enjoy basketball and travelling. He has not worked since college. Dealing with working adults can be difficult for him. That talks of finance, news and arts are a bit too much for him.
 

Postat 2015-08-08 23:36 av Fadro (188-143-234-xxx)


 

Kommentera

 
 

© 2018 Erika Olsson. | Webbkarta

POWERED BY TUDO, ITCONNECT